Wat doet Hans van Impelen Personeel & Organisatie Adviesbureau?

Hans van Impelen geeft advies en ondersteuning op het gebied van personeelszaken en bij al uw organisatorische vraagstukken.
Vooral aan ondernemers in het midden- en kleinbedrijf bieden wij extra toegevoegde waarde:

o van arbeidsovereenkomst tot risico-inventarisatie
o van personeelsadministratie tot verzuimbegeleiding
o maar ook bij het opzetten en uitwerken van een Arbo-zorgsysteem

Kortom: alles wat te maken heeft met personeel en organisatie!

Wie is Hans van Impelen?
Hans van Impelen is een man uit de praktijk. Hij heeft jarenlange ervaring in uiteenlopende functies in het bedrijfsleven. Door bijscholing, studies en cursussen rolde hij langzaam maar zeker in het P&O-vak. Hans van Impelen is gedreven. Hij werkt graag met mensen en hij wil ze dan het liefst ook écht iets bieden. Daarom startte hij in 1997 zijn eigen P&O Adviesbureau in Gemert. Samen met zijn vrouw en 3 administratief medewerksters runt hij nu het bedrijf.

Wat kunnen wij voor u betekenen?
Heldere afspraken met medewerkers, een gestructureerd Arbo-zorgsysteem en volledige ondersteuning bij ziekteverzuim en reïntegratie. Zo wil iedereen het graag geregeld hebben. Alles zelf doen is heel moeilijk en kost veel tijd en energie. De hulp van een boekhouder schiet helaas vaak tekort bij P&O-vragen. Daarom biedt Hans van Impelen vooral hulp aan bedrijven met 1-10 medewerkers, maar ook aan grotere ondernemingen. Wij stemmen onze manier van werken geheel af op uw bedrijfssituatie. Uw persoonlijke wensen staan daarbij centraal. U krijgt een helder, professioneel advies en daadwerkelijke ondersteuning. Ook bij het uitvoerende werk!