Correcte, duidelijke overeenkomst

Arbeidsovereenkomsten: iedere onderneming met 1 of meer werknemers krijgt ermee te maken. Nauwkeurigheid bij het opstellen ervan is cruciaal. Daarom nemen wij u dat graag uit handen.
Hans van Impelen P&O Adviesbureau maakt goede, duidelijke arbeidsovereen-komsten. Niet uitgebreid en vol met allerlei moeilijke regels, maar beknopt en juridisch steekhoudend. Daarnaast bewaren wij ze voor u, want van arbeids-overeenkomsten kan veel afhangen.

Speciale aandacht voor ieder contract
Iedere werknemer krijgt een eigen arbeidsovereenkomst met verschillende regels en ingangsdatum. Vaak lijken de verschillende contracten erg op elkaar, maar toch verdient ieder contract speciale aandacht. Hans van Impelen helpt u graag om arbeidsovereenkomsten volledig en duidelijk te houden.

Wij kennen de addertjes onder het gras
Fouten en onduidelijkheden in contracten leiden vaak tot grote problemen. Werknemers hebben allerlei bijzondere rechten als bijvoorbeeld de begin- en einddatum niet kloppen. Als iemand langer in dienst is dan de contractdatum of de werkgever vergeet dit contract tijdig op te zeggen, dan is de werkgever zelfs verplicht om een medewerker een nieuw contract aan te bieden. Dit is niet alleen vervelend voor u, maar ook financieel heeft het vaak grote gevolgen voor uw bedrijf.

Extra ondersteuning
Wij bewaren alle arbeidsovereenkomsten graag voor u en geven u een seintje als een contract bijna afloopt. Dat is voor ons een kleine moeite en voor u een hele zorg minder!